De praktijk

De praktijk is kleinschalig. Binnen heerst een gemoedelijke sfeer. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt blijven. Voel je welkom!

Afspraken

Alle behandelingen zijn op afspraak. Een afspraak kan je maken door te bellen naar 06-38445176 of een mail te sturen naar info@aldersmondhygiene.nl. In beide gevallen neem ik dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Afzeggen of verplaatsen van een behandeling:

Als je niet kan komen op je afspraak laat het mij dan 2 dagen van te voren weten. Dit kan je doen door te mailen info@aldersmondhygiene.nl of op werkdagen te bellen naar 06- 38 44 51 76.
Zo kan ik in de voor jou gereserveerde tijd weer iemand anders helpen.
Houd er rekening mee dat bij te laat annuleren van de afspraak of niet komen zonder bericht, er kosten in rekening gebracht kunnen worden.

Klachten en geschillen:

Uiteraard doe ik er alles aan om de behandeling succesvol te laten verlopen en de behandeling en jouw wensen centraal te stellen. Toch kunnen er zich onverhoopt situaties voordoen waar je niet tevreden over bent of klachten over hebt. Dan is het van belang dat je dat eerst met mij bespreekt. Samen proberen we dan tot een oplossing te komen. Als dit toch niet lukt zal ik je doorverwijzen naar de NVM-klachtenregeling.

Openingstijden:
dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
woensdag: 9.00 - 13.00 uur
vrijdag: 9.00 - 18.00 uur

telefonische bereikbaarheid:
Alle werkdagen van 9.00 – 18.00 uur

Verzekering:

Je kan je bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Voor informatie over de vergoedingen van de behandeling adviseer ik je contact op te nemen met de verzekering. Zo weet je precies wat er wel en wat er niet vergoed wordt.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Neem vrijblijvend contact op met Mariëlle Alders.